Pensionat Lövängen

Pensionat Lövängen & Frejs Magasin ligger i hjärtat av den anrika badorten Ljugarn. Här finns hotell- och pensionatsrum, stugor och lägenheter med närhet till badstrand, restauranger, affär och konditori.

Foto:

Ljugarn2021-05-18 08:33

Med centralt läge i Ljugarn erbjuder vi stugor, hotellrum och lägenheter. Lövängens stugor är utrustade för bekvämt boende med självhushåll. Inom några minuters promenad hittar man både en välsorterad Konsumbutik, ett litet bageri samt 5 restauranger och inte minst Ljugarns badstrand. 

Våra rum och lägenheter ligger i Frejs Magasin som är vår boendeanläggning, belägen 100 meter från badstranden. I den parkliknande omgivningen invid pensionatet har vi byggt 10 stugor för uthyrning. De är samtliga modernt utrustade och byggda för självhushåll. Alla har dusch, toalett och kök och alla har stor altan med matplats. Området är barnvänligt, inhägnat och med nyanlagd lekplats intill stugorna.

I vår boendeanläggning Frejs Magasin som ligger på 5 minuters gångavstånd från Pensionat Lövängen har vi hotellrum och pensionatsrum (dusch och toalett i korridor). Totalt finns 22 rum. 5 lägenheter för uthyrning finns också i Frejs Magasin.

Välkomna till Ljuvliga Ljugarn, Gotlands äldsta turistort.

Boka här!

Om oss

Besöksadress:
Box 387
62365 Ljugarn

Telefon:
+46 498 493011 

E-post:
info@ljugarn.com

Webbadress:
http://www.pensionatlovangen.se

Karta: Pensionat Lövängen
Så jobbar vi med nyheterLäs mer här!