Wisby Strand satsar på lunchrestaurang på Strandvägen

Nu görs en ny satsning i Visby – Mister French-gruppen väljer att starta en lunchrestaurang. "Vill bli en naturlig mötespunkt för gotlänningarna", säger André Persson.

Visby 2 februari 2023 08:10

Wisby Strand är mest känt för sina olika evenemang, konferenser och möten. Nu är det klart att de satsar på en året runt-öppen restaurang. Tidigare har de kört sommarkrogen Strands Veranda i lokalerna – från och med den 6 februari kommer det även att finnas en lunchrestaurang på Strandvägen.

undefined
André Persson, driftchef, ser fram emot förändringarna som är på gång.

– Vi vill tillgodose behovet för en trevlig lunchrestaurang i området och i vårt strategiska arbete att bli en naturlig mötespunkt för gotlänningarna är detta ett naturligt steg i rätt riktning, säger André Persson, driftchef på Wisby Strand. 

De säger att målet framöver är att bli ett nav för gotländska affärer. Framöver kommer mindre grupper kunna boka mötes- och konferensrum. 

– Vi har märkt att både företag och privatpersoner har ett förändrat beteende både avseende kortare framförhållning samt en ökad efterfrågan på effektivare struktur och tillgänglighet. Det bemöter vi genom att öppna upp våra dörrar för mer möten mellan människor, matservering och enklare möjligheter till att boka mötesrum, säger utvecklingschefen Thomas Nässén. 

undefined
Thomas Nässén, på Wisby Strand, säger att man sett ett förändrat beteende bland privatpersoner och företag.

De skriver att de under våren kommer presentera olika nyheter – men vad det är väntar de med att presentera.