De tar över restaurangen vid Slite Golfklubb

Signe Bleckhorns, Thomas Österberg och Annica Österberg ska tillsammans driva restaurangen vid Slite Golfklubb.
Signe Bleckhorns, Thomas Österberg och Annica Österberg ska tillsammans driva restaurangen vid Slite Golfklubb.

En ny arrendator kommer ta hand om restaurangen vid Slite Golfklubb.

Slite 16 december 2021 08:25

Nu är det klart att ny arrendatorer kommer ta över driften av restaurangen vid Slite Golfklubb. Det är trion Thomas Österberg, Signe Bleckhorns och Annica Österberg som kommer driva verksamheten vidare via bolaget Slite Golfbistro AB. 

De har tidigare tagit hand om driften av Bläse Bistro och driver sedan i februari Hotell Slitebaden, Slitebadens Bar och Bistro samt Slite vandrarhem. 

– Vi känner att vi har ett bra koncept och vi vill vara med och utveckla golfbanan. Vi kan göra ganska unika paket med boende, lunch på banan och helheten. Vi ser väldigt mycket fram emot det här, säger Thomas Österberg.

– Jag är en gammal golfare och då känns det bra att ta över restaurangen på golfbanan. 

Hur ser ni på Slite som besöksmål?

– Jag tycker att Slite verkligen är på väg mot något väldigt bra. Det finns en enorm potential och vi ska hjälpas åt att nå dit. Nu är det många som pratar med varandra och det är en fin samhörighet här ute. 

Han menar att det finns många olika aktiviteter som man kan göra om man är och semestrar i Slite.

– Det finns både ishall, fotboll, padel, tennisbanor, golf, vattensporter och en stor cykelbana. Det är helt otroligt att det finns så mycket att göra på en så pass liten yta, så det finns mycket att göra om man väljer att åka hit, säger Thomas Österberg.

Målet är att restaurangen vid Slite Golfklubb ska öppna 1 maj. 

– När golfbanan drar igång kommer vi att dra igång. Det har gjorts en stor ombyggnation vid golfbanan och vi kommer vara igång när banan öppnar.