Första artisterna klara för Grå Gåsen

Viktor och Gustaf Norén kommer till Gotland i sommar.
Viktor och Gustaf Norén kommer till Gotland i sommar.

I sommar kommer det arrangeras flera spelningar vid Grå Gåsen i Burgsvik. På tisdagsförmiddagen presenterades bröderna Gustaf och Viktor Norén som förra året var med i "Så mycket bättre".

Burgsvik 8 februari 2022 10:00

Under sommarmånaderna kommer det sannolikt arrangeras många spelningar runt om på Gotland. Under flera år har man dessutom hållit i spelningar vid Grå Gåsen i Burgsvik på södra Gotland och det har blivit en av öns mest älskade konsertplatser. Vem minns inte de bejublade kvällarna med "Så mycket Burgsvik"? 

På måndagsförmiddagen presenterades årets första akt till Grå Gåsen. Bröderna Gustaf och Viktor Norén ska spela där den 16 juli. Därmed återvänder de till Gotland efter sin medverkan i "Så mycket bättre" där de hyllades rejält för sin medverkan i programmet. 

– Att komma hem är att minnas. Det är minnen som blåser liv i platser, inte tiden som passerar. Och ju starkare minne desto mer hemma är du. Vi spenderade bara fem dagar på Grå Gåsen förra sommaren men i hjärtat en evighet. En eld som började brinna och som aldrig kommer slockna. Därför är det helt sant när jag säger det: Vi kommer hem till Grå Gåsen i sommar. Vi häller bensin på elden och skapar nya minnen. Tillsammans. Och jag hoppas och tror att ni efter det också alltid kommer komma hem till Grå Gåsen, säger Gustaf & Viktor Norén i ett pressmeddelande.

Biljetterna till konserten släpps på torsdag.