Clara Klingenström spelar i Ljugarn i sommar

I början av juli kommer Clara Klingenström spela pÄ Lilla TrÀgÄrn i Ljugarn. Det blir en av hennes första livespelningar framför publik pÄ 1,5 Är och sedan vÄrens stora genombrott.

Clara Klingenström spelar pÄ Lilla TrÀgÄrn i Ljugarn 2 och 3 juli.

Clara Klingenström spelar pÄ Lilla TrÀgÄrn i Ljugarn 2 och 3 juli.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Konsert2021-06-14 16:13

– Sist jag spelade live inför publik var i januari 2020, det var en release-spelning för en ny singel jag slĂ€ppte dĂ„, berĂ€ttar Clara Klingenström. 

Mycket har hĂ€nt sedan dess och det var Ă€ven innan genombrottet som kom i samband med Melodifestivalen. 

– Det blir speciellt att komma ut och spela igen, och sĂ€rskilt att fĂ„ göra det i Ljugarn. Jag Ă€r uppvuxen i Garda, men har varit vĂ€ldigt mycket i Ljugarn och min bĂ€sta kompis bodde dĂ€r, det blir som att komma hem, sĂ€ger Clara. 

Hur kĂ€nns det att fĂ„ upptrĂ€da inför en publik igen? 

– Jag Ă€r jĂ€ttetaggad! Det senaste Ă„ret har jag bara sett allas kommentarer bakom en skĂ€rm. SĂ„ det blir speciellt att fĂ„ möta mĂ€nniskor pĂ„ en scen igen, det har jag verkligen lĂ€ngtat efter och jag hoppas att folk vill komma och lyssna pĂ„ mig, sĂ€ger Clara. 

NĂ€r Gotland Just nu pratar med henne Ă€r de tvĂ„ spelningarna de enda hon kommer ha pĂ„ Gotland i sommar, men det kan Ă€nnu komma att Ă€ndras eftersom det hĂ€nger pĂ„ hur restriktionerna Ă€ndras framöver. Publiken i Ljugarn kommer fĂ„ lyssna till bĂ„de nya och lite Ă€ldre lĂ„tar. 

– Det blir en del gammalt och nĂ„gra lĂ„tar har jag inte ens slĂ€ppt Ă€nnu. Och sĂ„klart kommer jag köra "Behöver inte dig i dag", sĂ€ger en glad Clara Klingenström. 

Spelningarna Àger rum den 2 och 3 juli klockan 20.00 pÄ Lilla TrÀgÄrn i Ljugarn.