Anna Sundström "Från död till liv" - Vernissage

Anna Sundström "Från död till liv" - Vernissage

Datum: 1 okt.
Tid: 16:00 - 20:00
Dag: Lördag
Galleri Wisby
Adelsgatan 29, 62157 Visby

Anna Sundström "Från död till liv" - Vernissage

Annas presenterar sitt fotoprojekt som särskilt uppdrag från Region Gotland. Foto och installation. Varp spelar vid öppnandet.

Välkommen till vernissage på Anna Sundströms fotoprojekt "Från död till liv", som också är ett inslag på Visby Kulturdag/Kultur i natten. Öppet kl 16-20. Som en inledning på utställningen spelar Varp. En musikalisk konstellation bestående av Richard Hellgren, Polina Popova, Nata Popova. Senare under kvällen ger de en konsert i Domkyrkan.

Anna Sundström beskriver sitt projekt så här: "Från död till liv" heter det projekt jag arbetat med som särskilt uppdrag jag blev tilldelad från Kulturenheten vid Region Gotland. Det har gett mig möjlighet att producera 14 verk.

Projektet ställer frågor om döden, förgänglighet och reinkarnation. Jag har skapat bilder med olika fotografiska tekniker; bl.a hålkamera, kollage och jord för att låta slumpen styra och ge bilden en egen form. Förutom de 14 fotografierna kommer jag att bygga upp ett stilleben/installation av några av de ting som medverkar på bilderna.

Utställningen pågår till den 27/10.


Arrangör

Galleri Wisby

Dela


Visa på karta