Best Western Strand Hotel

Best Western Strand Hotel är ett förstklassigt hotell med centralt och havsnära läge innanför muren i världsarvsstaden Visby, nära Almedalen.

Visby 18 maj 2021 11:37

Välkommen till ett förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Best Western Strand Hotel ligger mitt i världsarvsstaden Visby precis innanför ringmuren. Hotellet är omgivet av vackra medeltida miljöer, ett stenkast från havet!

Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeris lokaler från 1854. Bryggeriet förvandlades till hotell 1982 och började då som ett mindre familjehotell med 13 rum. Idag består hotellet av 110 rum & sviter och är medlem av den internationella hotellkedjan Best Western. Här erbjuds en avslappnad atmosfär med fri tillgång till vår mysiga relaxavdelning. 

Att mötas på Gotland är speciellt! Här finns en helt unik miljö och en plats för återhämtning men samtidigt en plats för upplevelser där vardagen bryts och nya idéer uppstår.

Hos oss konfererar ni omgivna av vackra medeltida miljöer bara ett stenkast från havet. Det går lika bra att anlända under de varma dagarna som under den mindre turisttäta tiden. Gotland erbjuder något under alla årstider.

Tillsammans med systerhotellet, Best Western Solhem Hotel, finns en kapacitet på över 200 rum och mer än 400 bäddar. Konferens - och gruppbokningen hjälper dig med tips på allt från resor och boende till kringaktiviteter. På Gotland finns experter på aktiviteter, underhållning och hemligheter. 
              
På Best Western Strand Hotel har vi åtta lokaler för upp till 120 personer, självklart tillhandahåller vi en hög standard på den tekniska utrustningen. Ett bra samarbete med de bästa gotländska teknikföretagen gör att det mesta i IT-väg kan ordnas även till den kräsne konferensledaren.

Välkommen till oss!

Boka här! 

Våra kontaktuppgifter

Besöksadress:
Strandgatan 34
62156 Visby

Telefon:
+46 498 258800

E-post:
info@strandhotel.se
 

Webbadress:
http://www.strandhotel.se
 

Facebook

Instagram

Youtube

Så jobbar vi med nyheter