Gangvide Farm

Foto: Gangvide Farm

Stugor2021-05-05 09:01

Ungdom- och familjecamping. Campa, bo i stuga eller i delat rum nära aktiviteter. Nära till djur och natur. Båtar och kanoter. 2 km till sandstrand, 18-håls golfbana och affär. Vi erbjuder frukost i det nya caféet.

På Gangvide Farm är ni välkomna hem till Kickan och Per på vår fantastiska gård. Här kan man bo i stuga, rum eller campa alldeles intill Närsån. Spännande boende för bröllop, lägerskola, skolklasser, konferenser med mera. Vi löser det mesta!

Här kan man också strosa bland gamla Amerikanare, nostalgisamlingar och Grålletraktorer. Man kan mata hönsen, pyssla med kaninerna, fixa i verkstaden, rida på ponnys med mera. Det är en garanterad upplevelse, oavsett väder!

Paddla på Gotland och Gangvidefarm

Närsån med sin fantastiska natur, ett rikt djurliv är ett av Sveriges artrikaste områden. Från Gangvide ut till havet är det ca 3 km och där finns en vacker amfieteater som ger tillfällen till att hoppa iland, ta en fika eller starta grillen.

Längs med vattenleden kan man träffa på hästar, lamm och alpackor så håll utkik, möjlighet till fiske då det finns ca 12-13 arters fisk i ån, och bli inte överraskad då ibland ca 25 hägrar sitter gömda och precis framför gör imponerande övningar.

Vi har blandat nostalgi från 50-60-70 talet med mycket djur och natur. Här finns något att uppleva oavsett om man gillar gamla raggarbilar eller är fågelskådare.

Gården har varit ansluten till KRAV (ekologiskodling) sedan 1988.
I dagsläget sker vallodling (mat till kor) till närliggande mjölkproducenter.

Välkomna hem till oss,

Kickan & Per
och barnen Elin, Ida och Alice

Paddla vid Gangvide Farm.
Paddla vid Gangvide Farm.
Våra kontaktuppgifter

Besöksadress:
När Gangvide 503
623 48 Stånga

Telefon:
+46 498 492024+46 731 830902

E-post:
kickan@gangvidefarm.se
 

Webbadress:
http://www.gangvidefarm.se
 

Facebook

Så jobbar vi med nyheterLäs mer här!