Kneippbyn Resort Visby

Boende 26 april 2021 09:15

Familjeresort med 5-stjärning camping samt 700 bäddar. Kneippbyn ligger på klippkanten, vid havet, 3 km söder om Visby. Du bor granne med Villa Villekulla, film-huset från SVTs filmer om Pippi som ligger mitt på Kneippbyns Sommar- & Vattenland. Kneippbyn är en familjeanläggning och barnen brukar kalla det för semesterns bästa dag!

5-stjärning camping 

Hos oss finns Gotlands enda 5-stjärninga camping, med 200 campingtomter för husbilar, husvagnar och tält. Här finns även speciella, asfalterade, husbilstomter – i terrasser mot havet. Självklart finns också ett antal Quick stop-platser för er som bara avser att stanna under kortare tid.

undefined

Semesterstugor, lägenheter och hotell - 700 bäddar i olika prislägen

Bo i Semesterstuga, lägenhet, på hotellet eller varför inte enklare Bed/Breakfast. Allt boende hyrs ut per dygn eller vecka Varför inte prova en upplevelse utöver det vanliga, bo en natt i ett av våra Glamping Deluxe tält, i en trädkoja eller vår fiskeby som är placerad precis vid havet.Vilket boende du än väljer är det gratis WiFi på resortet och det är nära till nöjesparkerna Sommar- & Vattenland, restaurang, café och en liten livsmedelsbutik och Visby ligger bara ca 3 km från Kneippbyn.

undefined

Sommarland

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer. I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Varje dag under högsäsong spelas en av Gotlands populäraste teaterföreställning, med sång och skådespelare, upp framför Villa Villekulla, här träffar du Pippi och hennes vänner i olika äventyr.

undefined

Vattenland

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit! Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen på våra solsängar eller i skuggan under ett parasoll med en glass i handen. Vid Lagunen finns en stor pool som är uppvärmd och det är en riktigt härlig lounge känsla med sjyst käk bland palmerna vid vår pool club.

Entrébiljetter och information

Kneippbyn har öppet alla dagar i veckan och på grund av den rådande pandemin så är inte allt som vanligt. Det är noggrant planerat för att kunna ha öppet på ett så säkert sätt denna sommar. Noggranna rutiner och att följa de råd och föreskrifter som gäller så är det öppet nästan som en ordinarie sommar. Under högsäsong kommer det att vara Pippi-teater, alla attraktioner kommer vara igång och hela vattenland kommer att sjuda av liv. Det är begränsningar i antalet gäster som får vara inne i parkerna samtidigt och det är endast digitala biljetter till parkerna.

Biljetter och information finns på kneippbyn.se

Välkomna!

Boka här!

Våra kontaktuppgifter

Postadress:
Kneippbyn 15

Besöksadress:
Kneippbyn 15
622 61 Visby

Telefon:
+46 498 296150

E-post:
info@kneippbyn.se

Webbadress:
http://www.kneippbyn.se

Sociala medier:  Facebook och Instagram. 

Så jobbar vi med nyheter