Storstjärnorna ska spela på Kneippbyn i sommar

Nu är det klart att Petter, Magnus Uggla och Miss Li ska spela på Kneippbyn i juli. ”Det kommer bli magiskt”, säger Miss Li.

Magnus Uggla, Petter och Miss Li ska spela på Kneippbyn i sommar. Fotograf: Ea Czyz/Pressbild.

Magnus Uggla, Petter och Miss Li ska spela på Kneippbyn i sommar. Fotograf: Ea Czyz/Pressbild.

Foto: Ea Czyz/Pressbild

Visby2022-03-03 11:00

Redan under sommaren 2020 skulle artisterna ha spelat på Kneippbyn – men då ställdes konserten in på grund av pandemin. Nu är det klart att stjärnorna, som lärde känna varandra i samband med inspelningen av "Så mycket bättre", ska ut på en stor turné i sommar. Torsdagen den 14 juli blir det ett turnéstopp på Kneippbyn.

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, säger Miss Li i en kommentar. 

Bobbo Werkelin, vd Kneippbyn Resort, ser fram emot att få välkomna artisterna. Konserten är en samproduktion mellan Hansa Event, Kneippbyn och Robin Waernquist. 

– Vi hade ju en förhoppning om att äntligen få öppna upp Kneippbyns fantastiska konsertområde redan sommaren 2020 men då satte pandemin dessvärre stopp. Därför är vi extra glada att nu istället kunna presentera tre av Sveriges absoluta största artister på en och samma kväll, säger han och fortsätter: 

– Vi håller på att undersöka om det är möjligt med fler konserter i sommar och har ställt frågan till några artister. Där får vi återkomma. 

Biljetterna släpptes vid tiotiden.