Populära Visbykrogen öppnar ny restaurang i Göteborg

Ann-Sofie Selling och Mattias Nordberg lärde känna varandra på Hamra krog i början av 2000-talet. I dag håller de i trådarna på Creperie & Logi.
Ann-Sofie Selling och Mattias Nordberg lärde känna varandra på Hamra krog i början av 2000-talet. I dag håller de i trådarna på Creperie & Logi.

För femton år sedan startades Visby Creperie & Logi på Gotland. Sedan dess har de utökat med två restauranger och nu är det klart att de öppnar i ännu en stad.

Visby 8 december 2021 15:13

Creperie & Logi finns redan i Visby, Stockholm och Åre. Nu är det klart att restaurangen kommer finnas på Västkusten – denna gång väljer man att etablera sig i Göteborg. Krogen kommer att ligga på Övre Husargatan, mellan Linnéstaden och Haga i Göteborg. De öppnar i mars nästa år. 

”Det är ett område som just nu är i hetluften där några av stans populäraste restauranger även har öppnat. Vi tycker att vi hamnat helt rätt, vilket känns väldigt kul”, säger Mattias Nordberg, delägare i företaget, i ett pressmeddelande. 

Ägarna säger att målsättningen är att framöver öppna ännu fler krogar runtom i landet. 

”Vi har hittat ett hållbart sätt att arbeta på årsbasis och vill nu utveckla konceptet. Öppningen kommer helt rätt i tiden. Vi letar efter restauranglokaler med 60 -100 sittplatser inne, vilket den aktuella restauranglokalen på Övre Husargatan har. Målet är att bygga upp en Creperie & Logi - kedja på minst 10 enheter runt om i Sverige”, säger Ann-Sofie Selling.