Klubb Horisont med Junie & Björn Holmgren till Gotland

Björn Holmgren är en av artisterna som kommer till Gotland.
Björn Holmgren är en av artisterna som kommer till Gotland.

Nu är det officiellt att ett helt nytt klubbkoncept kommer till ön i vår. "Vill skapa nya speltillfällen för artisterna", skriver United Stage i ett pressmeddelande.

Visby 3 februari 2023 11:48

Nu är det klart att det nya klubbkoncepet, Klubb Horisont, som ska ha 12 stopp runt om i landet under mars och april kommer till Gotland. På klubbkvällen kommer artisterna Junie, Björn Holmgren, Grandi och Dice of Nights att spela. 

Den 24 mars kommer de alla att spela på Donners i Visby innerstad. 

undefined
Junie kommer även hon till Gotland.

Junie är bland annat känd för låtarna "Komma över dig" med Norlie & KKV samt så har hon och Hanna Ferm släppt låten "Välkommen åter" som blev en sommarhit.

Björn Holmgren släppte under 2022 låten "ut med allt" som spelades på nästan alla fester och radiokanaler under 2022. Den har nu över 10 miljoner streams. 

undefined
Grandi kommer spela på Donners Event.

Grandi, som består av Elsa Levahn och Stella Ringdahl, blev 2022 signade till Lalehs musikbolag Palang och släppte under fjolåret låten "Everyone".

Dice of Nights startade sin resa tillsammans med Swedish House Mafia när de samproduerade låten "Time". 

"Klubb Horisont syftar både till att skapa nya speltillfällen för artisterna, samt att med tillgängliga biljettpriser stimulera en ny, ung publik ute i landet", skriver United Stage i ett pressmeddelande.