Hemvändare öppnar ny butik på Adelsgatan i Visby

En ny butik kommer inom några månader att öppna i Visby innerstad. Angelica Haraldsson och sambon Richard Lindahl satsar på butiken Boligheter.

Visby 11 mars 2022 15:37

Sedan i början av förra året har det stått tomt i lokalerna där Indiska tidigare huserade. Nu är det klart att en ny butik kommer öppna på Adelsgatan 7 i Visby.

Angelica Haraldsson och sambon Richard Lindahl är de som tar inredningsbutiken Boligheter, som en gång startade i Västervik och nu finns på flera platser runt om i landet, till Gotland och Visby.

–  I juli i fjol flyttade jag tillbaka till Gotland med min sambo och vår hund. Då funderade jag på vad jag skulle göra och jag har alltid drömt om att ha ett eget företag eftersom jag är utbildad inredare och homestylist. Först funderade jag på att göra något inom det. Men så var i Skövde och gick in i butiken Boligheter där. Då var det verkligen kärlek vid första ögonkastet och jag blev helt kär i deras butik, säger Angelica Haraldsson.  

Hon surfade därefter in på deras hemsida och såg att det fanns ett franschise-koncept. Därefter började de leta efter lämpliga lokaler i Visby och till sist stod det klart att Adelsgatan skulle bli deras nya adress.

– Det var exakt något sådant som jag ville ha och jag fastnade för alla varumärken som de hade. Nu är vi jätteglada över att ha fått tag i en butik på Adelsgatan, det är här som vi vill vara, säger hon.

I mitten av maj kommer de att öppna. Fram tills dess är det renovering och inköp som står på schemat. 

– Butiken ska andas lite Gotland med både inslag av kalk och betong, samtidigt följer inredningen den gråa tråd som kedjan har. Vi ska försöka ska en lite mer unik butik i Visby, samtidigt som det ska andas samma koncept. 


 
 
 
 
 
 

Läs mer!

Kränku – anrika butiken i hjärtat av Visby innerstad

Kränku – anrika butiken i hjärtat av Visby innerstad