Gutekällaren laddar för en sommar utan restriktioner

Ubbe Wallin, vd Gutekällaren, säger att de ser fram emot att öppna igen.
Ubbe Wallin, vd Gutekällaren, säger att de ser fram emot att öppna igen.

Ubbe Wallin, ägare och vd av Gutekällaren, är glad över att restriktionerna är borta och ser verkligen fram emot att äntligen få öppna i sommar.

Visby 9 februari 2022 12:15

Gutekällaren har inte varit öppet under hela pandemin och verksamheten har hållit stängt. Under perioden har Ubbe Wallin, vd och ägare av nattklubben, blivit ensam ägare och Stureplansgruppen är inte längre med som en delägare.

Nu är restriktionerna borta och Ubbe Wallin har börjat ladda för att nattklubben ska öppna om drygt tre månader. Han ser verkligen fram emot en ny nöjessäsong i Visby. 

– Vi siktar på att få tillbaka nattklubbslivet i Visby. Det är något som har saknats och det gör att det finns plats för människor som vill ha kul i Visby innerstad. Det är bra för hela besöksnäringen att vi kan öppna i sommar, det är positivt för alla, säger Ubbe Wallin. 

Han säger att de har genomfört en del renoveringar och att ytterligare nysatsningar kommer att göras under året i lokalerna. 

– Planen är att lyfta miljön inne på Gutekällaren ytterligare och att man ska få en riktigt bra känsla när man är inne hos oss. Vi gjorde vissa renoveringar för två år sedan och kommer göra ytterligare grejer under våren. 

Gutekällaren ska öppna helgen den 13-14 maj och att de sedan håller öppet till någon gång i september. Det kan bli längre om det finns ett bra underlag av gäster, enligt Ubbe Wallin. 

– I sommar kommer vi ha olika events och dj:s på Gute. Jag har en väldigt bra känsla och det känns otroligt att få öppna igen. Jag är väldigt laddad på att få välkomna alla.