Hur är det att driva en restaurang på ett hotell?
— Två ord som beskriver det väldigt bra är full fart! Utöver att vi erbjuder lunch- och middagsservering så har vi konferenser på hotellet under hela året, där vi på Matsalen står för menyer och förtäring. Ingen dag är den andra lik - vilket gör vårt arbete väldigt roligt och varierande, säger Philip.
Vilken är er signaturrätt?
— En stående klassiker på vår meny är vår Grillade Caesarsallad med parmesan, vår egengjorda caesardressing, kapris, pancetta och spett med teriyakioxfilé. Den har funnits med i flera år och har alltid varit en favorit hos många.
Vad händer i höst?
— I höst välkomnar vi en ny Food & Beverage Manager som vi tror kommer lyfta vårt koncept, utbud och meny ytterligare.
Kommer era efterlängtade AW:s tillbaka?
— Våra AW:s är tillbaka till hösten! Det var ett populärt inslag och vi ser fram emot att starta i gång dem igen. Kanske med ett nytt tema - håll utkik!
Vad skulle du säga är unikt med just er och det ni har att erbjuda?
— Matsalen är unik på det sättet att det går lika bra att hänga med vännerna på en AW som kollegorna på en affärslunch eller familjen på en middag. Den personliga och hemtrevliga atmosfären gör att alla känner sig välkomna, vilket vi är väldigt måna om. Sedan är ju vårt läge i Visby innerstad helt fantastiskt, avslutar Philip.