Kaptenshuset inne pÄ Clarion Hotel Wisby har frÀschats till inför lunchsatsningen. NÀr frukostserveringen Àr klar för dagen vÀlkomnas lunchgÀster dit frÄn vecka 9.
â Menyn ska kĂ€nnas frĂ€sch och i tiden, samtidigt har vi ett stort fokus pĂ„ miljö, matsvinn och lokala sĂ€songsrĂ„varor, sĂ€ger hotelldirektör Lennart Lagnehag.
För menyn stÄr Penda Thomsson, som tidigare har varit kock pÄ KrusmyntagÄrden och GT-Villan och fick utnÀmningen à rets Ekokock 2021.
â VĂ„ra lunchrĂ€tter Ă€r vĂ€llagade, goda och kĂ€nns som hemma. Vi har ocksĂ„ skapat en fantastisk salladsbuffĂ© med inspiration frĂ„n gĂ„rdarna hĂ€r pĂ„ Gotland, sĂ€ger Penda Thomsson.