Välkända Visbyhotellet börjar med lunchrestaurang

En blandning av grönt, fräscht och lokalproducerat utgör grunden i menyn när Clarion Hotel Wisbys satsar på lunchservering, med start den 27 februari.

Clarion Hotel Wisby börjar med lunchservering

Clarion Hotel Wisby börjar med lunchservering

Foto: Kollage pressbilder

Restaurang & catering2023-02-24 14:03

Kaptenshuset inne på Clarion Hotel Wisby har fräschats till inför lunchsatsningen. När frukostserveringen är klar för dagen välkomnas lunchgäster dit från vecka 9. 

– Menyn ska kännas fräsch och i tiden, samtidigt har vi ett stort fokus på miljö, matsvinn och lokala säsongsråvaror, säger hotelldirektör Lennart Lagnehag.

För menyn står Penda Thomsson, som tidigare har varit kock på Krusmyntagården och GT-Villan och fick utnämningen Årets Ekokock 2021. 

– Våra lunchrätter är vällagade, goda och känns som hemma. Vi har också skapat en fantastisk salladsbuffé med inspiration från gårdarna här på Gotland, säger Penda Thomsson.