VÀlkÀnda Visbyhotellet börjar med lunchrestaurang

En blandning av grönt, frÀscht och lokalproducerat utgör grunden i menyn nÀr Clarion Hotel Wisbys satsar pÄ lunchservering, med start den 27 februari.

Restaurang & catering 24 februari 2023 14:03

Kaptenshuset inne pĂ„ Clarion Hotel Wisby har frĂ€schats till inför lunchsatsningen. NĂ€r frukostserveringen Ă€r klar för dagen vĂ€lkomnas lunchgĂ€ster dit frĂ„n vecka 9. 

– Menyn ska kĂ€nnas frĂ€sch och i tiden, samtidigt har vi ett stort fokus pĂ„ miljö, matsvinn och lokala sĂ€songsrĂ„varor, sĂ€ger hotelldirektör Lennart Lagnehag.

För menyn stĂ„r Penda Thomsson, som tidigare har varit kock pĂ„ KrusmyntagĂ„rden och GT-Villan och fick utnĂ€mningen Årets Ekokock 2021. 

– VĂ„ra lunchrĂ€tter Ă€r vĂ€llagade, goda och kĂ€nns som hemma. Vi har ocksĂ„ skapat en fantastisk salladsbuffĂ© med inspiration frĂ„n gĂ„rdarna hĂ€r pĂ„ Gotland, sĂ€ger Penda Thomsson.