Tv-succén Johnossi ska spela på Fårö nästa sommar

I förra veckan presenterade arrangörerna Miss Li - nu är det klart att ytterligare två stjärnor kommer till Fårö. "Vi älskar ju kombinationen av hårda gitarrer och starka melodier", säger Magnus Nygren.

Gotland 23 december 2022 09:31

Ni har väl inte missat årets säsong av "Så mycket bättre" där man fått se John Engelbert från Johnossi framföra magiska tolkningar? I sommar kommer han tillsammans med bandkollegan och nära vännen, Oskar Bonde, till Stora Gåsemora och spelar den 11 juli. 

I programmet har John Engelbert framfört fantastiska tolkningar som "Anxious Angel", "Dina ord" och "Heroes". Bland Johnossis mest kända låtar återfinns "Man must dance" och "What's the point". 

– Sedan vi började med konserter i den gamla höladan 2011 har vi haft lite svårt att hitta artister som förvaltar den klassiska rocktraditionen, vi älskar ju kombinationen hårda gitarrer och starka melodier. Därför är det underbart att se hur John Engelbert levererar hit efter hit i "Så mycket bättre", säger Magnus Nygren och fortsätter:

– Vi har redan påbörjat arbetet med att förstärka väggarna i den gamla höladan. Det lär behövas för det kommer bli fullt ös. 

Biljetterna släpps under fredagsförmiddagen.