Hon tog hem fototävlingen – vann en Gotlandssemester

Anna-Lena Mann tog hem vår stora fototävling som vi haft under sommaren. Under tisdagen fick hon reda på att det var hon som tagit hem vinsten.

Gotland 17 augusti 2021 11:25

Över 100 bidrag lämnades in till tävlingen där man kunde vinna en semester till Gotland. Anna-Lena Mann var den som tog hem vinsten som innehöll resa med Destination Gotland och boende på hotell First Hotel Kokoloko. 

Hennes bild med grönskan i Visby innerstad framför S:ta Karins ruin tyckte juryn plockade fram Gotlandskänslan väldigt väl. När Anna-Lena fick reda på att hon tagit hem vinsten blev hon sprudlande glad. 

– Det är jättejätteroligt! Jag är så otroligt förvånad och glad, säger Anna-Lena Mann från Falköping. 

Hon säger att hon var på Gotland för första gången i samband med Lelleträffen. Sedan dess har det blivit flera besök till ön.

– Det är kanske 30 år sedan som jag var där för första gången. Sedan var jag där 2002 när jag jobbade en sommar hos Visbypolisen och då blev jag helt förälskad i hela ön. Det var då som jag bodde där under en längre period, säger Anna-Lena Mann.

Vilket är ditt favoritställe på Gotland? 

– Hm, det är Visby eller Fårö. Jag kan inte riktigt bestämma mig riktigt ... Eller Visby är nummer ett, det är dit jag längtar när det är grått och kallt hemma i Falköping. 

Här kan du se resterande bilder som var med i tävlingen!