GLÄDJEBESKED: Första artisten klar för Gåsemora 2023

Under fredagen blev den första artisten för sommaren 2023 på Stora Gåsemora presenterad. Miss Li kommer spela där den 18 juli.

Fårö 16 december 2022 10:00

Artisten Miss Li har under åren blivit en av Sveriges absolut största artister genom sina fantastiska låtar och medverkan i "Så mycket bättre". Nu är det klart att artisten ska spela på Fårö nästa sommar. 

"Efter den smått fantastiska sommaren 2022 med besök av Tomas Ledin, The Ark, Ulf Lundell, Miriam Bryant är det klart att vi känner pressen inför sommaren 2023", skriver Magnus Nygren, arrangör av konserterna på Stora Gåsemora i en kommentar.

Han säger att det känns otroligt bra att kunna presentera en sådan stor artist redan. Några av hennes låtar har under de senaste åren verkligen spelats varmt på olika streamingtjänster och när man lyssnar på radion. 

Miss Li har en gång tidigare spelat på Stora Gåsemora och fem år senare är hon tillbaka på Fårö: 

"Att vi nu kan gå ut med Miss Li känns verkligen toppenbra, Linda besökte ju den gamla höladan 2017 och alla som var där kan intyga att hon är en helt fantastisk scenpersonlighet. Hon ger verkligen allt på scenen och det är hög energi från första sekunden. Sedan dess har Miss Li gett oss ett pärlband av galet starka poplåtar som ingen kan ha undgått att höra som Komplicerad, X, och Hälsa Gud. Ja, gud det finns hur många som helst", skriver Magnus Nygren. 

Miss Li har under uppväxten spenderat många somrar på ön och har i en tidigare intervju sagt att hennes starkaste minne är när hon som litet barn körde på en finsk turist med sin cykel.