Så gör du för att vara med i den stora fototävlingen

Fototävlingen pågår mellan 29 mars och 4 april. Föreviga ditt påskfirande eller vårdopp och skicka in det till oss! Se nedan hur du går tillväga för att vara med och tävla.

Nu kan du vara med och tävla med Vårdoppet och Påskmarschen.

Nu kan du vara med och tävla med Vårdoppet och Påskmarschen.

Foto: Simon Frid

Gotland2021-03-24 11:09

Nu är äntligen påskveckan snart här! Normalt sett skulle både Påskmarschen och Vårdoppet ha arrangerats under den här tiden – men så blir det inte i år. I stället ställer vi om med en digital tävling – och håller avstånd och tar hand om varandra! Vi arrangerar en fototävling som pågår mellan 29 mars och 4 april för alla som bor på Gotland eller besöker ön. Vi vill fortsatt sprida glädje! Hur firar du din påsk – gör du något speciellt? Har ni klätt ut er under påsken? 😊 Vågar du kasta dig i havet och föreviga ditt dopp med en bild? Skicka in din bästa påsk- eller badbild till oss!

Förstapris i tävlingen är 3 000 kronor i presentkort hos Visby Centrum, en person får 2 000 kronor i presentkort, tre personer får 1 000 kronor i presentkort, åtta personer får 250 kronor vardera i presentkort.

För att vara med och tävla: 

Ta en bild och posta den på Instagram – du måste ha ett öppet konto för att kunna delta. Tagga din bild med #påskmarschen eller #vårdoppet.

Följ @visitgotland och @visbycentrum på Instagram. 

Skicka in din bild till tavling@helagotland.se. Skriv i mejlet vem som tagit bilden, ditt alias på Instagram, vem som är med på bilden eller vad den föreställer och skriv din adress (publiceras inte) för att kunna ta emot eventuell vinst.

Genom att vara med och tävla godkänner du att bilden publiceras i Gotlands Medias och Visby Centrums kanaler. En jury från Gotlands Media och Visby Centrum utser vinnarna.