Det händer på Kallis under vecka 29

Mister French-gruppen, som äger Kallis, berättar nu hur vecka 29 kommer att se ut på Kallis.

Visby 15 juni 2021 15:17

Nu är det klart vad som händer på Kallis under vecka 29. På måndagen kommer Otto Knows att spela, på tisdagen blir det Nause, på torsdagen spelar Rebecca och Fiona. Sedan avslutar man med "The White party" under fredagen och på lördagen blir det "The Pink party". 

– Det schemat som vi släppte nu är utifrån ett "bästa scenario". Det är utifrån om allt blir som man pratar om gällande ändrade restriktioner från 1 juli och 15 juli, säger Carl-Johan Kristiansson.

Hur ser er plan ut för veckan?

– I vanliga fall har vi en kapacitet runt 3 000. Vi kommer halvvägs, vårt nya maxtak är ungefär 1 500 personer. Då är det blandat sittande och stående. Vi samverkar väldigt väl med regionen och de olika instanser för att kunna genomföra sommaren på bästa sätt, säger Carl-Johan Kristiansson och fortsätter: 

– Vi hade i går ett möte med alla myndigheter och samverkan är väldigt viktigt för oss. Det är viktigt att vi som stor aktör tar ansvar. 

Kallis öppnar 16 juni och håller sedan öppet fram till och med 21 augusti.

– Vi öppnar en vecka tidigare och stänger tre veckor senare. Vi vill vara en plats som bidrar till Gotland och även är med för att förlänga säsongen, säger Carl-Johan Kristiansson. 

Under högsommarveckorna kommer även restaurangen på Wisby Strand att hålla öppet.  


Läs mer!
Visby

Stjärnan till Visby domkyrka: "Är det någon man ska göra en julkonsert med så är det ju hon"

Konsert

Artisterna som spelar på Visbyfestivalen

Visby

Gotländska artister ger konserter i S:t Nicolai i sommar