Annonsera via Gotland Just nu – här är dina möjligheter

Genom att annonsera i magasinet och gotlandjustnu.se når du både gotlänningar och många av besökarna som kommer till ön. ”Det är en rolig produkt att sälja”, säger Åsa Hederstedt, Key account manager på Gotlands Media.

Åsa Hederstedt, Key account manager.

Åsa Hederstedt, Key account manager.

Foto: Johan Mattisson

Gotland2021-05-03 06:55

Åsa Hederstedt arbetade under flera år som säljare på Gotlands Media innan hon flyttade till Stockholm och arbetade i flera olika roller – bland annat som säljare på Mitt i-koncernen.

Nu är hon tillbaka som Key account manager på Gotlands Media. Hon stortrivs med sitt jobb och säger det är roligt att få sälja in en produkt som Gotland Just nu och gotlandjustnu.se.  

– Med sajten når man våra turister innan de kommer till ön och när de sitter för att planera sin resa. Du når dem när de ska ta reda på vad det finns att göra under den här perioden med till exempel besöksmål, evenemang, boende och restauranger, säger Åsa och fortsätter:

– Det är ett ypperligt tillfälle att visa upp sig inför deras resa.

Månadsmagasinet Gotland Just nu som kommer ut i maj till september är en populär produkt bland läsarna. 

– Magasinet är en välkänd produkt och man avsätter tid för att läsa den. Du som annonsör syns i en miljö där man når besökarna som är på ön och även gotlänningarna. Det är ett magasin som verkligen levererar glädje, säger hon.

Hur är det att sälja Gotland Just nu? 

– Jag tycker verkligen att det är en roligt produkt att sälja på och det är besöksnäringskunder i mycket. Det är både stora kunder och mindre företag som vill synas där. Men även andra näringar kan tjäna på att möta de personer som läser magasinet och sajten.