Detta är ett annonssamarbete

Nya satsningen med Gotland Just nu ska lyfta besöksnäringen

Lasse Persson, produktansvarig för bilagor vid Gotlands Media.
Lasse Persson, produktansvarig för bilagor vid Gotlands Media.

Strax efter sportlovet landar nya tidningen Gotland Just nu - Välkommen hit! i brevlådor hos 175 000 hushåll runt om i Sverige.

Gotland 26 november 2021 13:28
Detta är ett annonssamarbete.

Gotland Just nu kommer under 2022 ut med totalt fem nummer – under maj till september. Till nästa år gör vi också en ny satsning för att locka ännu fler människor till vår fantastiska ö. I början av året kommer vi att ge ut en tidning på 52 sidor som når hela 175 000 hushåll runt om i Sverige.

– Det är väldigt roligt att vi kan göra en sådan här satsning. Vi tycker att det är en produkt som blir oerhört viktig för besöksnäringen på Gotland. Jag tycker att det känns väldigt spännande, säger Lasse Persson, produktansvarig för bilagor på Gotlands Media. 

Tidningen landar strax efter sportloven i brevlådor runt om i vårt avlånga land. 

– Vi har pratat med flera av våra samarbetspartners om initiativet och vi har bara fått positiva gensvar. Känslan är att vi gör något som är helt rätt för Gotland och att inför 2022 ta nya, stora steg för att möta efterfrågan! Vi är säkra på att väldigt många kommer uppskatta Välkommen hit när den dyker ned i brevlådorna, säger Melker Andersson, försäljningschef vid Gotlands Media.

Tidningen kommer att fyllas med härlig inspiration om vår fantastisk ö som våra medarbetare på Gotland Just nu har skrivit. 

Vill ditt företag synas i bilagan Gotland Just nu - Välkommen hit som landar i brevlådan hos 175 000 hushåll runt om i Sverige? Kontakta oss på 0498-20 25 20, annons@gotlandsmedia.se eller din ordinarie säljare senast den 4 februari.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Gotlands Media.