Vernissage med Lars Östling, "Gotlandsbilder"

Vernissage med Lars Östling, "Gotlandsbilder"

Datum: 13 aug.
Tid: 12:00 - 16:00
Dagar: Lördag, söndag
Galleri Wisby, Adelsgatan 29
Adelsgatan 29, 62157 Visby

Vernissage med Lars Östling, "Gotlandsbilder"

Lars visar oljemålningar, akvareller, teckningar och grafik med inspiration från Fårös karga natur. Välkomna lö 12-16, sö 12-15.

Välkomna till Galleri Wisby på vernissage med Lars Östling som visar "Gotlandsbilder", lördag 12/8 kl. 12-16 samt söndag 13/8 kl. 12-15.

Lars visar oljemålningar, akvareller, teckningar och grafik med inspiration från Gotland och framförallt Fårös karga och egenartade natur. Fårö har varit Lars Östlings andra hem under hela hans vuxna liv och där har utställningens bilder vuxit fram. Lars bor i Falun och har sin ateljé där samt arbetar och utvecklar sin grafik på Falu Konstgrafiska Verkstad.

Lars Östling har ett långt CV och har visat sin konst på ett flertal orter både i Sverige och utomlands. Han arbetar också som porträttmålare och har gjort många offentliga verk. En av hans mest uppmärksammade oljemålningar är "Möte", som fanns med på Liljevalch Vårsalong för några år sedan. Bilden föreställer ett slags introvert möte mellan ett barn och ett lamm och händelsen utspelar sig i en fiktiv värld med influenser från Fårö. Bilden har överförts till ett grafiskt blad som blivit en av Galleri Wisby´s storsäljare.

Läs mer om Lars på hans hemsida http://www.larsostling.nu/index1.html

Utställningen pågår fram till 14/9.

 

 

 

Möte, grafik Lars Östling
Möte, grafik Lars Östling

Dela


Visa på karta