Vernissage - Lena Hoel visar akvareller och kroki

Vernissage - Lena Hoel visar akvareller och kroki

Datum: 18 juni
Tid: 12:00 - 15:00
Dagar: Lördag, söndag
Galleri Wisby
Adelsgatan 29, 62157 Visby

Vernissage - Lena Hoel visar akvareller och kroki

Vi har glädjen att åter visa Lena Hoels magiska konst. Träffa operasångerskan som alltid målat, vernissage lördag 12-16, sö 12-15.

Galleri Wisby har glädjen att åter kunna visa målningar av Lena Hoel. När vi första gången presenterade Lena Hoels akvarellmålningar 2020, var det ett stort gensvar från besökarna. Många akvarellmålare kom och forskade i Lenas tekniker, tidningarna skrev och många tavlor fick ett nytt hem. Det är därför extra roligt att åter ge er en möjlighet till att se dessa fantastiska målningar!

Lena Hoel är operasångerskan som alltid målat. Tidigare anställd vid Operan i Stockholm, med en lysande karriär både i Sverige och utomlands. Numera har måleriet fått en mer framträdande plats i hennes liv och utställningarna avlöser varandra. Läs mer om Lena Hoel i en intervju i tidskriften Akvarellen nr 1/2023. https://lenahoel.se/onewebmedia/Akvarellen.pdf

Välkomna till sommarens första vernissage på Galleri Wisby, Adelsgatan 29! Lördag den 17/6 12-16 och söndag 18/6 12-15. Njut av den vackra konsten och träffa konstnären själv, som deltar båda dagarna.


Arrangör

Galleri Wisby, Adelsgatan 29

Dela


Visa på karta