Vernissage - Inga Björstedt, temperamålningar och teckningar

Vernissage - Inga Björstedt, temperamålningar och teckningar

Datum: 16 juli
Tid: 12:00 - 15:00
Dagar: Lördag, söndag
Galleri Wisby
Adelsgatan 29 , 62157 Visby

Vernissage - Inga Björstedt, temperamålningar och teckningar

Ingas poetiska bildvärld fängslar med sina starka färger och motiv. Hennes uppväxt i Japan speglas ofta i skapandet av motiven.

Välkomna till vernissage på Galleri Wisby, Adelsgatan 29. Vi presenterar Inga Björstedt som visar temperamålningar och teckningar. 
Lördag 15/7 kl 12-16, söndag 16/7 kl 12-15. Konstnären deltar båda dagarna.

Äntligen säger många, som väntat på en ny utställning med Inga Björstedts poetiska och vackra målningar i äggoljetempera.
Galleri Wisby har visat Ingas konst vid tidigare tillfällen och många har fängslats av de starka motiven, färgernas spel och längtan efter att få se nya kollektioner är väckt. Så också hos oss, så vi är glada att få visa årets utställning med Inga Björstedt som pågår fram till 9/8.

Inga bor i Vallåkra, Skåne. En dramatisk barndom präglar många av hennes målningar och teckningar. Hon föddes i Japan mitt under brinnande världskrig och modern avled kort efter förlossningen. Uppväxten med fadern och två systrar i den japanska kulturen speglas ofta i skapandet. En ödmjukhet och känslighet inför livets alla skeenden, som man som betraktare lätt fångas av.

Så välkomna tillbaka, alla ni som väntat på Ingas konstutställning och välkomna alla ni som ännu inte upptäckt Inga Björstedts fantastiska bildvärld!

Margitha och Göran, Galleri Wisby.

Visa mindre

 


 


Arrangör

Galleri Wisby, Adelsgatan 29

Dela


Visa på karta