Vandringstur N Gotland för dig som vandrar då och då

Vandringstur N Gotland för dig som vandrar då och då

Datum: 7 maj - 8 maj
Tid: 08:00 - 16:00
Dagar: Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, söndag
Hideviken

Vandringstur N Gotland för dig som vandrar då och då

Turen görs med de som vandrat en del tidigare och kan gå i olika slags terräng, kan gå minst 3 km och totalt vandra under max 4 h.

Turen görs med de som vandrat en del tidigare och kan gå i olika slags terräng, kan gå minst 3 km och totalt vandra under max 4 h. Turen görs på norra Gotland och väljs med hänsyn till deltagares intressen. Under turen presenteras olika tips och råd. Deltagare tar med eget fika, vatten etc.

Turen görs för de som vandrar då och då. Detta innebär att gruppen ska kunna förflytta sig 4-6 km per timme, d v s normal gånghastighet. Detta för att inte få för stor spridning bland deltagarnas förutsättningar, allt för att turen ska passa så bra som möjligt. Turen innehåller moment med tips och råd kring vandring. Tips och råd rör utrustning för vandring, matlagning, övernattning och vandring i olika miljöer, t ex camino Santiago de Compostela. Deltagarna förutsätts utrusta sig med skor, kläder fika, lunch mm som passar var och en. Lunchpaus på slutet  men fikapauser under turen.  Minst fyra och högst tolv deltagare.  Du kan själv önska plats för vandringen men om förslagen spretar och vädret medger väljs en tur Hideviken – S:t Olofsholm – Smöjen (t o r)

Preliminärt samling kl 0830 Hideviken, (P badplatsen) men deltagare och väder styr. Anmälan via epost.

För att boka kontakta oss via email. 

kenneth@sliteteknikohobby.se
070-3326114


Arrangör

Slite Teknik & Hobby

Dela