Uteritt på grå gåsen

Uteritt på grå gåsen

Datum: 5 maj
Tid: 09:00 - 18:00
Dag: Fredag
Grå Gåsen

Uteritt på grå gåsen

Gotland är en av de där platserna på jorden som gör sig bäst till häst.

Gotland är en av de där platserna på jorden som gör sig bäst till häst. Bo på Grå Gåsen och upplev några av öns vackraste ridvägar från sadeln.

Upplev en avkopplande vårhelg på Gotland med en spännande ridupplevelse och boende på boutiquehotellet Grå Gåsen. Ankom på fredagskvällen och checka in innan du börjar lördagen med en härlig frukost. Därefter beger vi oss till Grötlingbo, en kort 20-minuters bilresa bort. Din guide möter dig på gården kl. 9, där du får bekanta dig med hästarna och sadla upp. Efter en provritt för att säkerställa en lämplig häst, beger vi oss ut på en vacker rutt genom natursköna landsvägar, historiska platser och pittoreska stigar till Kattlunds Gård för lunch. På eftermiddagen rider vi till havet och avslutar dagen med en lång galopp i skogen. När vi kommer tillbaka till stallet runt kl. 16:30 tar vi hand om hästarna medan du kan koppla av i badtunna och bastu på Grå Gåsen innan det är dags för en läcker trerättersmiddag i ladan. Du kommer att sova gott i våra mysiga sängar och vakna upp till en härlig frukost på söndag morgon innan du beger dig tillbaka hemåt.

 

Paketet inkluderar:

  •       Två frukostar och två nätter, del i dubbelrum
  •       Heldags uteritt med guide på Marias Hästeri
  •       Njut av bastu och badtunnor
  •       Härlig trerätters middag i ladan
  •       Långfrukost på söndagen

Alla ska kunna rida alla gångarter.  Åldersgräns 13 år. Max 8 ryttare. Har du med dig någon som inte rider så har vi vårpaket med samma innehåll förutom ridningen för 2495:-.

 

Paketet görs i samarbete med Marias Hästeri


Arrangör

Grå Gåsen och Marias Hästeri

Dela


Visa på karta