Stand up Jonathan Rollins & Madeliene Walderhaug Hezemans

Stand up Jonathan Rollins & Madeliene Walderhaug Hezemans

Datum: 31 mars
Tid: 20:00 - 22:00
Dag: Fredag
Restaurang Bolaget Visby
Stora Torget 16 , 62156 Visby

Stand up Jonathan Rollins & Madeliene Walderhaug Hezemans

Jonathan Rollins och Madeliene Walderhaug Hezemans gästar Gotland Comedys tredje show för säsongen. 31 mars på Bolaget

För Gotland Comedys tredje show för vårsäsongen sätts en internationell prägel med amerikanska Jonathan Rollins och norsk-holländska Madeleine Walderhaug Hezemans. Välkommen till Bolagets Backroom klockan 20 fredagen 31 mars. Tillsammans på scen ser ni också inresta till lika lokala komiker. Konferencier som alltid är exil-gotlänningen Filip Magnusson.

Jonathan Rollins är den amerikanska ex-militären som gifte sig med en svensk och flyttade till Sverige där han också började med stand up. Han är idag en av Sveriges mest aktiva komiker genom att driva flertalet poddar om såväl svensk historia, NFL och parrelationer till att vara en förekommande gäst i poddar som AMK-morgon med flera. Till detta är han också rolig till lika flitig på youtube där han reagerar på svenska låtar och virala klipp. På scen skämtar han om allt mellan himmel och jord i både det grova och lättsamma spåret i allt från parrelationer till egna observationer.
 

 

Komikern och skådespelaren Madeleine Walderhaug Hezemans har hållit på med stand up i över 10 år och tidigare synts på klubbar över hela landet, bland annat Norra Brunn och RAW samt uppträtt flera gånger på Lunds humorfestival. Hon är också en väldigt och anekdoktrik twittrare med över 6000 följare på sitt konto. Hennes humor rör sig mot det intelligent till lika dumma, men också det absurda, mörka och ironiska spektret.


Arrangör

Gotland Comedy

Dela