OUTDOORHELG : Njutarpaketet på Stelor goes KAYAKING!

OUTDOORHELG : Njutarpaketet på Stelor goes KAYAKING!

Datum: 30 apr.
Tid: 10:00 - 20:00
Dagar: Fredag, lördag, söndag
Stelor
Stelor Västergarn 117 , 62230 Tofta

OUTDOORHELG : Njutarpaketet på Stelor goes KAYAKING!

Möt våren med en havsnära OUTDOOR upplevelse längs Gotlands vackraste kust!

Möt våren med en havsnära OUTDOOR upplevelse längs Gotlands vackraste kust! Att paddla kajak med vänner, familj eller på egen hand är en fridfull naturupplevelse och en kul aktivitet som passar dig som vill testa kajakpaddling som nybörjare men även för dig som har lite mer erfarenhet.

OUTDOORHELG : Njutarpaketet på Stelor goes KAYAKING! 28- 30 April 

Möt våren med en havsnära OUTDOOR upplevelse längs Gotlands vackraste kust!

Att paddla kajak med vänner, familj eller på egen hand är en fridfull naturupplevelse och en kul aktivitet som passar dig som vill testa kajakpaddling som nybörjare men även för dig som har lite mer erfarenhet. På denna kajaktur upplever vi Gotlands vackra västkust.

Du landar in på fredagskvällen och checkar in innan du börjar lördagen med en härlig lantfrukost.10.00 samlas vi vid Gnisvärds fiskeläge där vår guide möter upp med kayaker och utrustning. Sedan paddlar vi i ca 3 timmar längs med Gotlands västkust förbi Tofta, svältholmen, västergarns fiskeläge med underbar utsikt över karlsöarna. Inga förkunskaper behövs utan alla kan vara med men vi har satt en åldersgräns på 13 år.

Vi tar oss i land vid en unik plats vid en fiskebod där vi äter lunch på lokala råvaror och fikar innan vi tar oss tillbaka till hotellet via en 20 min promenad.

Eftermiddagen spenderar du framför brasan eller en så tar du promenad i Paviken eller så återvänder du till havet. Eller besöker Klintehamn och botaniserar i deras många fina vintagebutiker. Ja eftermiddagen är helt enkelt till för egen tid. 

På kvällen ingår en 3 rätters gårdsmiddag på lokala råvaror i säsong i vår restaurang. Hantverkssprit, lokal öl och naturliga viner har vi med!

Söndagen är det kanske sovmorgon följt av frukost och för den som vill passa på att njuta extra av havet finns SUP och våtdräkt att hyra. 

Välkommen till en kanonhelg med extra livsnjut vid havet!

3550 sek/person och då ingår:

  • 2 nätters boende (del i dubbelrum) 
  • 3 h Kayaktur + guidning 
  • 3 rättersmiddag 
  • Lunch & Fika 

Arrangör

Stelor

Dela


Visa på karta