Öppen repetition Visby Vokalensemble

Öppen repetition Visby Vokalensemble

Datum: 30 aug.
Tid: 20:00 - 21:00
Vårdklockans kyrka
Adelsgatan 43, 621 57 Visby

Öppen repetition Visby Vokalensemble

Visby Vokalensemble söker nya sångare och bjuder in till öppen repetiton. Varmt välkommen att komma och prova att sjunga i kören!

Visby Vokalensemble söker nya sångare och bjuder in till öppen repetition onsdag den 30 augusti kl. 20.00 i Vårdklockans kyrka

Visby Vokalensemble (ViVo) är en blandad kör med många erfarna sångare och en varierad repertoar. Kören leds av Maria Wessman Klintberg, körpedagog med lång erfarenhet. Maria är också certifierad Anti-Aging-pedagog. Anti-Aging för rösten är ett sångpedagogiskt koncept som syftar till att utveckla rösten genom hela livet (under hösten kommer kören att ha extra fokus på röstutveckling).

Höstens stora projekt är att återigen genomföra de uppskattade adventskonserterna i Kultudralen, ”Jul i Sankt Nicolai”, en föreställning med ljus, magi och mycket julstämning.

Är du körsångare sedan tidigare och önskar en nystart? Eller nyfiken på körsång? Kom till vår öppna repetition för att sjunga med, lyssna och för att skapa dig en uppfattning om hur det skulle vara att bli en del av ViVo.

Vi söker framförallt tenorer och basar. Sopraner och altar är också välkomna.

Kontakta gärna körledaren på maria@wessmans.se om du har frågor.

Varmt välkommen!

Öppen repetition
Öppen repetition

Arrangör

Visby Vokalensemble

Dela