Lena Hoel - akvareller och kroki

Lena Hoel - akvareller och kroki

Datum: 12 juli
Tid: 11:00 - 18:00
Dagar: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag
Galleri Wisby, Adelsgatan 29
Adelsgatan 29, 62157 Visby

Lena Hoel - akvareller och kroki

Lena Hoel, operasångerskan som alltid målat, fängslar sin publik med sitt magiska måleri. Utställningen pågår fram till den 12/7.

Galleri Wisby har glädjen att åter kunna visa målningar av Lena Hoel. När vi första gången presenterade Lena Hoels akvarellmålningar 2020, var det ett stort gensvar från besökarna. Många akvarellmålare kom och forskade i Lenas tekniker, tidningarna skrev och många tavlor fick ett nytt hem. Det är därför extra roligt att åter ge er en möjlighet till att se dessa fantastiska målningar!

Lena Hoel är operasångerskan som alltid målat. Tidigare anställd vid Operan i Stockholm, med en lysande karriär både i Sverige och utomlands. Numera har måleriet fått en mer framträdande plats i hennes liv och utställningarna avlöser varandra. Läs mer om Lena Hoel i en intervju i tidskriften Akvarellen nr 1/2023. https://lenahoel.se/onewebmedia/Akvarellen.pdf

Välkomna till sommarens första vernissage på Galleri Wisby, Adelsgatan 29! Lördag den 17/6 12-16 och söndag 18/6 12-15. Njut av den vackra konsten och träffa konstnären själv, som deltar båda dagarna.

Utställningen pågår till den 12/7.


Dela


Visa på karta