Lek, sång & sago stundmed skogsmulle! För barn 3-7 år

Lek, sång & sago stundmed skogsmulle! För barn 3-7 år

Datum: 4 maj
Tid: 16:00 - 18:00
Dag: Torsdag
Tallundsgatan 13b

Lek, sång & sago stundmed skogsmulle! För barn 3-7 år

Skogsmulle är djurens vän men även Barnens vän! Gillar du att leka och busa? Gillar du att sjunga och läsa sagor?

Skogsmulle är djurens vän men även Barnens vän! Gillar du att leka och busa? gillar du att sjunga och läsa sagor? Det gör Skogsmulle också. Är du mellan 3 & 7 år är du välkommen att ha en riktigt rolig kväll tillsammans med Mulle.

Vi ses i Tallunden kl. 16.00 där vi leker lekar, läser sagor och sjunger lite tillsammans. Ungefär kl. 18.00 är det dags att ta sig hem.

För de som vill går det bra att ta med sig kvällsmat och äta den i parken undertiden som vi leker eller efter när vi är klara, vilket du själv vill. Det kommer att finnas tillgång till varm grill om du vill ta med dig något att grilla.

Anmälan: Varje barn som vill vara med och leka med Mulle skall göra en anmälan till aktiviteten på vår hemsida om du är medlem och till lina.dahlstrom@friluftsframjandet.se om du inte är medlem. Vuxna och barn som inte kommer att delta behöver inte anmälas.

Aktiviteten är gratis men för den som vill går det bra att swisha valfri slant för att bidra till att vi ska kunna starta upp flera barngrupper i föreningen.

Samåk gärna till den här aktiviteten – https://www.friluftsframjandet.se/mina-sidor/samakning/

Boka din plats här 


Arrangör

Friluftsfrämjandet Gotland

Dela