Lars Östling visar "Gotlandsbilder"

Lars Östling visar "Gotlandsbilder"

Datum: 14 sep.
Tid: 12:00 - 18:00
Dagar: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag
Galleri Wisby, Adelsgatan 29
Adelsgatan 29, 62157 Visby

Lars Östling visar "Gotlandsbilder"

Oljemålningar, akvareller, teckningar och grafik med inspiration från Fårös karga natur. Öppettider se Galleri Wisby´s hemsida.

Lars Östling visar oljemålningar, akvareller, teckningar och grafik med inspiration från Gotland och framförallt Fårös karga och egenartade natur. Fårö har varit Lars Östlings andra hem under hela hans vuxna liv och där har utställningens bilder vuxit fram. Lars bor i Falun och har sin ateljé där samt arbetar och utvecklar sin grafik på Falu Konstgrafiska Verkstad.

Lars Östling har ett långt CV och har visat sin konst på ett flertal orter både i Sverige och utomlands. Han arbetar också som porträttmålare och har gjort många offentliga verk. En av hans mest uppmärksammade oljemålningar är "Möte", som fanns med på Liljevalch Vårsalong för några år sedan. Bilden föreställer ett slags introvert möte mellan ett barn och ett lamm och händelsen utspelar sig i en fiktiv värld med influenser från Fårö. Bilden har överförts till ett grafiskt blad som blivit en av Galleri Wisby´s storsäljare.

Läs mer om Lars på hans hemsida http://www.larsostling.nu/index1.html

Vernissage lördag 12/8 12-16 och söndag 13/8 12-15. 

Öppettider tom 19 augusti må-fre 11-18, lö 11-15. From 20/8 öppet ons-fre 12-18, lö 11-15

Utställningen pågår till den 14/9.

 

Möte, målning Lars Östling
Möte, målning Lars Östling

Arrangör

Galleri Wisby

Dela


Visa på karta