Lär dig att tälta I naturen! Och bli krisvis på samma gång.

Lär dig att tälta I naturen! Och bli krisvis på samma gång.

Datum: 6 maj
Tid: 10:00 - 16:00
Dag: Lördag
Stenkumla Lilla Home 408

Lär dig att tälta I naturen! Och bli krisvis på samma gång.

För nybörjare - Vi lär dig allt du behöver veta för att kunna tälta i naturen och hur du lagar mat när du är ute och tältar.

Vi lär dig allt du behöver veta för att kunna tälta i naturen och hur du lagar mat när du är ute och tältar. Tillsammans skapar vi en mysig och lärorik kväll. När tältet är rest och maten är lagad och uppäten då tänder vi en lägereld och myser tillsammans en stund innan det är dags att sova.

Att sova och övernatta i tält är ett mysigt äventyr för både små och stora. Att kunna laga mat på stormkök är också något som både är gott och gör utevistelsen extra mysig och trevlig. Men ibland kan det kännas trist med en Campingplats och du vill ut i naturen. Är man ovan kan det kännas osäkert och svårt att övernatta i naturen. VI LÄR DIG GRUNDERNA I ATT TÄLTA OCH ANVÄNDA STORMKÖK I NATUREN. På denna aktivitet får du kunskaper som både ger en extra dimension på ditt friluftsliv. Men som också gör dig Krisvis!

Vi lär dig allt du behöver veta för att kunna tälta i naturen och hur du lagar mat när du är ute och tältar. Tillsammans skapar vi en mysig och lärorik kväll. När tältet är rest och maten är lagad och uppäten då tänder vi en lägereld och myser tillsammans en stund innan det är dags att krypa in i tältet och sova.

Denna aktivitet passar alla, du kan göra detta på egenhand, tillsammans med en vän eller din familj. Alla är välkomna att lära sig utifrån sina förutsättningar.

När du har anmält dig kommer du att få ett informations brev med packlista och annat. Det går att låna Tält, Sovsäckar och stormkök om du inte har eget.

När du åker hem kommer du att ha många nya kunskaper som kommer att göra ditt friluftsliv ännu rikare och härligt. Men du kommer också att ha stor nytta av dina nya kunskaper om du hamnar i ett längre strömavbrott eller liknande. Vilket gör dina nya kunskaper från denna aktivitet också kommer att de dig viktiga överlevnadskunskaper och därmed är du Krisvis när du åker hem från aktiviteten .

För Medlemmar kostar denna aktivitet 150 kr per person från 20 år. Under 20 år Gratis.
För icke medlemmar kostar aktiviteten 250 kr per person från 20 år. Under 20 år Gratis.
Deltagaravgiften betalas med Swish på plats och går till utgifter och utbildningar till våra ledare. Ledarna gör arbetet med aktiviteten helt ideellt.

HÄR ÄR LÄNK TILL AKTIVITETEN

Medlemmar anmäler sig här på hemsidan och icke medlemmar anmäler sig direkt till ledaren på lina.dahlstrom@friluftsframjandet.se

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ledaren.

Samåk gärna till den här aktiviteten – https://www.friluftsframjandet.se/mina-sidor/samakning/ 


Arrangör

Friluftsfrämjandet Gotland

Dela


Visa på karta