Kulturartilleriet i Fårösund

Kulturartilleriet i Fårösund

Datum: 27 aug.
Tid: 12:00 - 23:00
Dagar: Lördag, söndag
Gamla Vakten KA3
Kustparksvägen 1 , 62470 Fårösund

Kulturartilleriet i Fårösund

Sätt av en heldag i kulturens tecken i vackra Fårösund. Hela programmet https://kunokultur.se/evenemang/kulturartilleriet-3/

Nu börjar programmet för årets Kulturartilleri ta form. Här ser vi Mosa-Hanna Caspers måleri ”Urladdningar” i Lilla Galleriet. Siv Häglund tar oss ut i skogen med sin Konstiskogs installation ”Hållbar Förgänglighet i Oägda Rum”. Emma Godman visa sin konst. Den nu 81-årige Towan Obrador tar oss med in i författarskapets vindlingar där hon nu hunnit skriva inte mindre än 11 romaner. Som grädde på moset så dansar Towan en afrikans dans till live trummor. Still going strong!

Blev du inspirerad till dans? Häng på en dansworkshop med Towan. Eller behöver du ladda ur? Gör en egen urladdning med inspiration från Mosa-Hanna (till självkostnadspris 50kr/pers/tavla).

Och musik, musik, massor av musik! Polina och Nataliia från Ukraina, Felicia Godman, Lauparefolki och Kulturartilleriet är så glada att äntligen få hälsa Bronxarve Kvartetten välkomna, som vi har längtat!

Se hela programmet (med reservation för ändringar) här,  https://kunokultur.se/evenemang/kulturartilleriet-3/ 

På plats finns dagtid ett litet kafé och på kvällen en enkel pub. Så sätt av en heldag i vackra Fårösund generellt och i Vakthusparken speciellt.

Lö 26 augusti 12.00 - 23.00

Sön 27 augusti 12.00 - 17.00

Entré efter förmåga

Välkomna!

Konstnär
Konstnär

Arrangör

KUNO - Kulturförening Norra Gotland i samarbete med flera (se KUNOs webbsida)

Dela


Visa på karta