Kropp & själ möter hav & natur vid Åminne i Gothem

Kropp & själ möter hav & natur vid Åminne i Gothem

Datum: 6 maj
Tid: 08:45 - 13:00
Dag: Lördag
Samling vid bastun nere vid havet på Åminne Fritid & havsbad

Kropp & själ möter hav & natur vid Åminne i Gothem

Starta dagen på bästa sätt med ett QiGong pass på stranden med följande fika, bastubad vid havet & Gotländsk burgare till lunch.

Starta dagen på bästa sätt med ett QiGong pass på stranden med följande fika, bastubad vid havet & Gotländsk lammburgare till lunch. Goodiebag med bland annat ljus från Ljusmakeriet & kroppsprodukter från Åminne Honung & Jästeri till alla deltagare.

QiGong, en metod för att stärks kropp & sinne. Med rörelser i lugnt tempo ökar vi energiflödet i kroppen och efteråt är vi skärpta i sinne med ökad energi och vakenhet. En riktigt bra start på dagen helt enkelt. Passar alla!
 
Efter QiGong med Annie-Lie (Lilla Femman) på stranden vid Åminne Fritid & Havsbad promenerar vi tillsammans med Consu (Your Gotland Tours) till Vitvikens Café för en fika. Där kommer Consu berätta mer om bastubad och dess historia. Därefter är det fritt att promenera tillbaka Åminne Fritid & havsbad för att basta och bada i havet, utmärkt tillfälle använda några av de produkter du fått i din goodiebag. Klockan 12:00 serveras det grillade lammburgare från Nors Ekogård i Gothem.
  

Under dagen finns även möjlighet att spela padel & minigolf för endast 50kr/person. 

 

Tider för dagens program:

08:45 samling vid bastun nere vid havet på Åminne Fritid & havsbad

09:00 QiGong på stranden

09:45 promenad till Vitvikens Café för fika och historia om Bastu

10:30-12:00 Möjlighet till bastubad, padel, minigolf eller promenad i den vackra naturen.

12:00 Lunch vid stranden, grillande lammburgare från Nors Ekogård. 

 

Pris: 790kr/person.
Boka på info@aminnefritid.se


Varmt välkomna!

Vid färre bokningar än 10 ställs evenemanget in, så ta med dig hela gänget för att öka er energi och starta dagen på bästa sätt! Vid anmälan, vänligen notera eventuella allergier. Medtag handduk, badkläder och ett öppet sinne.


Arrangör

Åminne Fritid & Havsbad

Dela


Visa på karta