Kristian Anttila - OM DRÖMMAR OCH SAMMANBROTT

Kristian Anttila - OM DRÖMMAR OCH SAMMANBROTT

Datum: 10 apr.
Tid: 19:00 - 20:00
Dag: Onsdag
Almedalsbiblioteket

Kristian Anttila - OM DRÖMMAR OCH SAMMANBROTT

Kristian Antilla - OM DRÖMMAR OCH SAMMANBROTT - ord som befriar - samtal om psykisk hälsa. Samtal efter program kräver föranmälan.

Göteborgsartisten Kristian Anttila firade nyligen 20-årsjubileum med en återblickande soloföreställning om livet som artist. Ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna. Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott.

Göteborgsartisten Kristian Anttila firade nyligen 20-årsjubileum med en återblickande soloföreställning om livet som artist.
Ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna. Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott. Om turnéer från garage i Jokkmokk till baseboll-arenor på Kuba. Om vart han är idag, själv med en gitarr på scenen och hur det kom att bli så.
En fascinerande livsteckning berättad med värme och humor men samtidigt inte väjer för Kristians personliga strävanden med djupa depressioner och ångest, medicinering och sjukhusvistelser.

FRI ENTRÉ, BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER, INGEN FÖRANMÄLAN

Efter konserten bjuder Kristian in till ett cirkelsamtal där han berättar mer ingående om sin resa mot läkning och tar emot frågor, men framförallt önskar han öppna upp ett samtal på temat psykisk hälsa där alla deltagare får möjlighet att dela. Vi behöver bli sedda och hörda i våra svårigheter. Inte ifrågasatta. Och vi behöver varandra för detta. Vi sätter oss i en ring och låter samtalet ta den väg gruppen tillsammans vill.

FÖR DIG SOM VILL DELTA I SAMTALET GÖRS ANMÄLAN TILL PROGRAMBIBLIOTEK@GOTLAND.SE MAX 15 DELTAGARE - FÖRST TILL KVARN

Programmet ges även på Fenix Ungkulturhus den 11/4 klockan 19:00. Obs för dig mellan 13-25år. 

Programmet ingår i serien Ord som befriar – samtal om psykisk hälsa.
Ett samarbete mellan Anhörigstöd Region Gotland, Biblioteken på Gotland, Fenix Ungkulturhus, Social välfärd Region Gotland.


Arrangör

Anhörigstöd RG, Biblioteken på Gotland, Fenix Ungkulturhus, Social välfärd RG

Dela