Julöppet på Vamlingbo Prästgård!

Julöppet på Vamlingbo Prästgård!

Datum: 18 dec.
Tid: 11:00 - 16:00
Dagar: Lördag, söndag
Vamlingbo Prästgård
Vamlingbo Prästgård , 623 31 Burgsvik

Julöppet på Vamlingbo Prästgård!

Vi har öppet alla adventshelger samt trettondagshelgen 3 -7e januari kl. 11–16. Kransbindning 1a advent.

Välkomna till Vamlingbo Prästgård i julskrud!

 Vi har öppet alla adventshelger samt trettondagshelgen 3–7e januari kl.11.00–16.00.

I entrén kommer vi ha ett julmarknads bord där du kommer kunna köpa allt från calamondinmarmelad med frukt från egen trädgård till vackra pepparkakshjärtan för dekoration och lite presentpriser på tvål och handkräm samt annat som hör julen till! Vi kommer även sälja hemmagjord pepparkaksdeg för den som hellre vill baka hemma. I museum shoppen kan ni hitta fina julklappar från Annika Gustavsson, Torplyktan m.fl. och såklart konst, böcker, affischer och vykort av Lars Jonsson.

Prästgårdscaféet är öppet och serverar varm lunch och ett riktigt uppbullat jul fikabord med bl.a. saffransbullar och mjuk pepparkaka!

Trädgårdshandeln har nu flyttat in sin försäljning i Prästgården och kommer sälja hyacinter, amaryllis och julrosor! I år kan ni även förbeställa julgrupper och kransar av trädgården! Vill du vara med och binda din egna krans så har vi kransbindning den 1a advent kl. 11.00–15.00.

Det är fri entre till övervåningen över hela julen. 

Inredningsbutiken Salvia har öppet andra och tredje advent.

Så varmt välkomna in i värmen på Vamlingbo Prästgård och njut av de tända adventsljusstakarna, doften av glögg och pepparkakor och vår vackra julgran uppe i stora salen.

Julfikabord
Julfikabord

Arrangör

Museum Lars Jonsson

Dela


Visa på karta