Jazzklubben med Gotlandsmusikens jazztrio och Sarah Riedel

Jazzklubben med Gotlandsmusikens jazztrio och Sarah Riedel

Datum: 27 apr.
Tid: 20:00 - 22:00
Dag: Torsdag
Munkkällaren
Stora Torget, 62157 Visby

Jazzklubben med Gotlandsmusikens jazztrio och Sarah Riedel

På Munkkällaren Biljetter på kfroxy.se/biljetter

GotlandsMusikens Jazztrio & solist

 

Sarah Riedel -- sång

Oskar Lindström – piano

Josef Karnebäck – bas

Marcus Gruvstedt – trummor

Med öppet hjärta och en omisskännlig frasering berör Sarah Riedel sin publik. Hon bjuder in till ett varmt musikaliskt landskap där poetiska textrader går hand i hand med luftiga arrangemang, allt i en självklar och innerlig helhet där vemod möter ljus. Tidlöst och ändå nytt.

Sarah Riedel är en självklar och stark röst på den svenska musikscenen och har belönats med fina recensioner, Manifest- och Grammisnomineringar. Glasklar och tryggt rotad i såväl visa, jazz och popmusik är Sarah ständigt aktuell i olika sammanhang. Som artist, sångerska, tolkare eller kompositör.

Gotland Jazztrio är en professionell och mångsidig pianotrio som arbetar med projekt både inom jazzgenren samt av genreöverskridande karaktär. Gruppen har gjort turnéer med artister som Lena Willemark, Filip Jers, Emil Jensen samt Sousou och Maher Cissoko. De har också en rad olika lokala samarbeten tillsammans med exempelvis El Sistema och Kulturskolan på Gotland. Trion har även medverkat som musiker på flera av Länsteatern på Gotlands uppsättningar.

Gotland Jazztrio gör varje år bygdegårdsturnéer, skolkonserter, vårdkonserter, konserter på öns bibliotek och en rad andra projekt. Gruppen samarbetar även med Jazzklubben på Munken i Visby och spelar regelbundet konserter i deras program tillsammans med många av den svenska jazzens främsta namn.

 

 

https://www.tk-appen.se/event/45701

 


Arrangör

Kf Roxy Jazzklubben Gotlandsmusiken

Dela