Inga Björstedt visar temperamålningar och teckningar

Inga Björstedt visar temperamålningar och teckningar

Datum: 9 aug.
Tid: 11:00 - 18:00
Dagar: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag
Galleri Wisby
Adelsgatan 29 , 62157 Visby

Inga Björstedt visar temperamålningar och teckningar

Ingas poetiska bildvärld fängslar med starka färger och motiv som ofta speglar hennes uppväxt i Japan. Må-fre 11-18, lö 11-15.

Välkomna till Galleri Wisby. Vi presenterar Inga Björstedt som visar temperamålningar och teckningar.
Vernissage lördag 15/7 kl 12-16, söndag 16/7 kl 12-15. Utställningen pågår till den 9/8. Öppet må-fre 11-18, lö 11-15.

Äntligen säger många, som väntat på en ny utställning med Inga Björstedts poetiska och vackra målningar i äggoljetempera.
Galleri Wisby har visat Ingas konst vid tidigare tillfällen och många har fängslats av de starka motiven, färgernas spel och längtan efter att få se nya kollektioner är väckt. Så också hos oss, så vi är glada att få visa årets utställning med Inga Björstedt.

Inga bor i Vallåkra, Skåne. En dramatisk barndom präglar många av hennes målningar och teckningar. Hon föddes i Japan mitt under brinnande världskrig och modern avled kort efter förlossningen. Uppväxten med fadern och två systrar i den japanska kulturen speglas ofta i skapandet. En ödmjukhet och känslighet inför livets alla skeenden, som man som betraktare lätt fångas av. 

Så välkomna tillbaka, alla ni som väntat på Ingas konstutställning och välkomna alla ni som ännu inte upptäckt Inga Björstedts fantastiska bildvärld!

Margitha och Göran, Galleri Wisby. 


Arrangör

Galleri Wisby, Adelsgatan 29

Dela


Visa på karta