Höstlovsöppet under Allhelgona på Vamlingbo Prästgård

Höstlovsöppet under Allhelgona på Vamlingbo Prästgård

Datum: 6 nov.
Tid: 11:00 - 16:00
Dagar: Torsdag, fredag, lördag, söndag
Vamlingbo Prästgård
623 31 burgsvik

Höstlovsöppet under Allhelgona på Vamlingbo Prästgård

Höstlovsöppet på Vamlingbo Prästgård över allhelgona med massor av aktiviteter för stora och små!

Under höstlovsveckan och allhelgona så har vi öppet på Vamlingbo Prästgård! I växthuset kommer det finnas aktiviteter för både stora och små. Höstpyssel med naturmaterial och kransbindning, så som att göra egna mobiler, måla på löv eller gör en uggla av en kotte; bara fantasin sätter gränserna! Du kan även passa på att fråga våra kunniga trädgårdsmästare allt du behöver veta inför nattningen och vintersäsongen av din trädgård. Så passa på att ställa alla dina frågor! Vi kommer ha tipsrunda för barn i trädgården och fikabordet kommer vara ordentligt uppbullat med hembakat av Lars dotter Matilda! 

 

TORSDAG–FREDAG 

Höstpyssel i växthuset för stora och små. Du betalar 50 kr för material. Plocka även gärna med er eget material som ni hittar i skogen och på stränderna; så som pinnar, nypon, grenar, kastanjer, ekollon och snäckor. 

FREDAG kl. 16–17 Konsert på Vamlingbokulturscen *
Inträde 100 kr

LÖRDAG–SÖNDAG 

Kransbindningspyssel för stora och små av trädgårdens torkade material och betala därefter material efter storlek. 

LÖRDAG kl. 14.00  Visning i Museet av Lars Jonsson 

Alla dagar är det öppet i Museet, Prästgårdscaféet, Trädgårdshandeln och Naturum. Inredningsbutiken Salvia har öppet på fredag–lördag. 

 
* Mareike Doberwall, kompositör från Tyskland skapar en musikalisk performance med information från spår funna på en trädgren i Årstaskogen i Stockholm. Verket utvecklas i samarbete med tre musiker.Vamlingbo Kulturscen erbjuder konstnärerna ett kortare residens och bjuder publik till en stunds samtal och att höra den nyskapade musiken.

Allén till Vamlingbo Prästgård i sin vackraste höstskrud.
Allén till Vamlingbo Prästgård i sin vackraste höstskrud.

Arrangör

Vamlingbo Prästgård

Dela