Häng på Havsöringsfiske

Häng på Havsöringsfiske

Datum: 6 maj
Tid: 08:00 - 16:00
Dag: Lördag
Levide Burge 126
Levide

Häng på Havsöringsfiske

För dig som kan tänka dig att dela din fiskeupplevelse med andra och gärna hänger på en fast tur!

Häng på havsöringsfiske! För dig som kan tänka dig att dela din fiskeupplevelse med andra och gärna hänger på en fast tur!

Fiska havsöring på Gotland på en av våra fasta turer. Turerna går att boka på lördagar under mars-april samt oktober-november. Dessa turer passar perfekt för dig som kan tänka dig att dela guide med andra fiskare. Perfekt för att lära sig mer om havsöringen på Gotland och samtidigt kanske träffa nya fiskekompisar. Vi möts i Visby på morgonen och tar dig direkt ut i naturen, har du inte egen utrustning riggar vi den åt dig och börjar leta havsöring. Var vi fiskar beror på väder, vind och fångster de senaste dagarna. Låt oss ge dig en helhetsupplevelse! Fiskar du i sällskap med två eller flera vänner är priset inte högre att boka en egen guide. Spana i så fall in ”Havsöringsfiske exklusiv”. Kolla gärna in vår youtube-kanal för tips och inspiration inför er fisketur med oss.

Ingår: -Fiskeguide 8 timmar -Utrustning om ni saknar något. Vi kan hjälpa till med haspelspö/ flugspö och vadarbyxor -Varm mat tillagad ute vid vattnet m. dricka, kaffe/the och snacks -Alla transporter under fisket

Mejla Fish Your Dream för att boka

0733761897

info@fishyourdream.com

www.fishyourdream.com


Arrangör

Fish Your Dream

Dela


Visa på karta