Hållbara Gotland bjuder till en kväll med Babben

Hållbara Gotland bjuder till en kväll med Babben

Datum: 13 okt.
Tid: 18:00 - 20:00
Dag: Torsdag
Visbys gymnasiums aula

Hållbara Gotland bjuder till en kväll med Babben

Gillar du och din personal att skratta? Bjud på Babben så skrattar ni tillsammans! Babben kommer till Hållbara Gotland

Humor och hälsa är en lyckad kombination, men det är inte alltid så enkelt att kombinera de två. Babben Larsson, känd ståuppare och Tv-profil är expert på att leverera viktiga frågor i en rolig förpackning. I sina föreläsningar pratar hon om det viktigaste vi har: hälsa och välmående, men med sin alltid lika härliga humor.

Allt detta ryms i det Globala målet nummer 3.

Babben Larssons föreläsning och lär dig om hur man tar sig ur ett negativt tankehjul och varför man kan må dåligt fast allt verkar så bra.

Få insikter om stress och hur man tar sig tillbaka efter utbrändhet. En föreläsning som bjuder på konkreta verktyg blandat med humor och allvar.

Under föreläsningens gång kommer Babben att prata både om skämt och allvar runt ämnen som mat, motion och stresshantering.  Hur kan man veta så mycket och fatta så lite? Vilket härligt glapp mellan kunskap och insikt!

Förhandsboka redan nu! Hållbar Gotland bjuder på halva biljettpriset så för din personal blir det 350 per person. Om ni bokar för mer än 20 personer så blir priset 250 per person. Tänk på att familjemedlemmar också behöver en dos av Babben! Samma pris gäller för dem! Icke medlemmar är också välkomna till ett pris av 450 per person.

Anmälan på länk

https://www.nortic.se/dagny/event/40530


Arrangör

Hållbara Gotland

Dela


Visa på karta