Gotland Comedy sommar 26 juli på Joda Bar

Gotland Comedy sommar 26 juli på Joda Bar

Datum: 26 juli
Tid: 19:00 - 21:00
Dag: Onsdag
Joda Bar och Kök
Skeppsbron 24, 621 57 Visby

Gotland Comedy sommar 26 juli på Joda Bar

Den 26 juli på Joda Bar ser ni stand up med Erik Börén, Johan Seige och Flakrim Fejzullahu med flera. MC Filip Magnusson

Den 26 juli på Joda Bar ser ni Erik Börén, Johan Seige och Flakrim Fejzullahu med flera. MC och konferencier för kvällen är Filip Magnusson. Varmt välkomna!

Klubbkungen av Småland Erik Börén har gjort succé med sitt Kronoberg Komedi och uppträtt tillsammans med landets bästa. I över tio år har denna skåning som vart smålänning varit verksam och uppträtt överallt i landet och på de största scenerna som Raw Comedy Club i Stockholm och Lund Comedy Festival. Med en publikkontakt likt ingen annan berättar han om såväl familjeliv som observationer allt i en tight och hög kvalitativ stand up.

Johan Seige är Gotland Comedys grundare och en självklarhet för sommar-stand up på Gotland. Hans skarpa skämt om hans vardag som blind har alltid skrattgaranti och en fröjd för publiken.

Flakrim Fejzullahu är värmlänningen och svensk-albanen som just nu håller på att ta Sverige med storm. Han har synts i SVT:s Invandrare för Svenskar, en återkommande komiker på Stockholms etablerade stand up-scener och gör succé på sociala medier, särskilt tik tok med sina sketcher och stand up-klipp med imponerande 72 900 följare och totalt 3.6 milijoner gilla-markeringar.


Arrangör

Gotland Comedy

Dela