Gotland Comedy 22 Februari Christoffer Fernis & Lisa Dahlin

Gotland Comedy 22 Februari Christoffer Fernis & Lisa Dahlin

Datum: 22 feb.
Tid: 20:00 - 22:00
Dag: Onsdag
Restaurang Bolagets Backroom
Stora Torget 16, 62156 Visby

Gotland Comedy 22 Februari Christoffer Fernis & Lisa Dahlin

Stand Up på öns enda humorklubb. Den 22 februari får vi besök av roliga Christoffer Fernis och Lisa Dahlin.

En återkommande rullstolsburen och en debutant från västkusten. Den 22 februari kommer Christoffer Fernis och Lisa Dahlin till Gotland Comedy. Tillsammans med både lokala och inresta komiker äntrar de scenen på Bolagets Backroom i Visby med start klockan 20:00. MC för kvällen är som alltid Filip "Myling" Magnusson.

 

Christoffer Fernis är tillbaka med sin mörka självironiska humor som rymmer 
både gapskratt och obekväm tystnad. Många kommer säkert ihåg honom när han senast uppträdde på Gotland Comedy sommaren 2021. Han har tidigare vunnit ståupptävlingen Grand Comedy Slam på Lunds Humorfestival, synts i nyproduktionen av Släng dig i brunnen och utsågs så sent som 2022 till årets nykomling på Svenska standup-galan. Vi är oerhört glada att han vill komma tillbaka och vi vet att han bjuder på en sittande pangshow utan dess like där man utan problem skrattar åt och med någon i rullstol.

 

Med sina självutlämnande narrativ och lite elaka men med glimten i ögat-stil välkomnar vi Lisa Dahlin som gör sin debut på Gotland Comedy. Vid sidan om stand up är Lisa också illustratör och konferencier. Hon har på kort tid uppträtt på ansedda klubbar som Raw och Underjord, gjort succé i poddar som Rollspelsklubben och Mina Vänner Boken samt bara hunnit fylla 26. Vi välkomnar en av Ståuppsveriges nyaste stjärnskott till lika hundägaren Lisa Dahlin.

https://billetto.se/e/gotland-comedy-2023-christoffer-fernis-lisa-dahlin-biljetter-775265

För er som vill äta en bit mat innan showen så kan ni boka bord på 0498-215080 eller på https://bolagetvisby.se/


Arrangör

Gotland Comedy

Dela