Glimra - två Ainbuskar & en Fehling 21/7 Fårö Kyrka – Fårö

Glimra - två Ainbuskar & en Fehling 21/7 Fårö Kyrka – Fårö

Datum: 21 juli
Tid: 20:00 - 21:20
Fårö Kyrka
Fårö Svens 1075 , 62466 Fårö

Glimra - två Ainbuskar & en Fehling 21/7 Fårö Kyrka – Fårö

Tillsammans med sina musikanter O’Brothers bjuder Glimra på en blandning av gotländska och americana på svenska.

Tillsammans med sina musikanter O’Brothers (Ludde Olin, Emil Olin, Christer Jonasson Tolv) bjuder Glimra på en blandning av gotländska och americana på svenska. I sommar är fyra konserter inbokade med turnéstart torsdag 20 juli på Källunge Gård i Källunge. Biljetter släpps via nortic.se 15 mars. 

Det ska bli så roligt att göra en ny sommarturné på Gotland, liksom de fyra välbesökta konserterna vi gjorde i fjol! Vi ser så fram emot att få möta publiken igen, och framföra den nya singeln, ”I Natt Jag Drömde” - en låt som känns viktig nu!”, säger Glimra 

På scenen får vi höra trestämmig skönsång med Annelie Rosewall och Bittis Jakobsson med en bakgrund från den välkända gruppen Ainbusk Singers, och Annika Fehling med 13 album i bagaget och omfattande turnéer i världen. Det blir koffert, mandolin, dragspel, keyboard, trummor och gitarrer som vävs ihop med aktuella texter precis som med deras högaktuella singel I Natt Jag Drömde. Få budskap känns så viktiga att få förmedla i denna tid som det Ed McCurdy och Cornelis Vreeswijk satte ord på i ”I Natt Jag Drömde”. 

Glimra – Två Ainbuskar och en Fehling har turnerat flitigt runt om i Sverige och släppt både singlar och album regelbundet. De har samarbetat med några Sveriges mest älskade och etablerade låtskrivare och artister, Tomas Andersson – Wij och Peter LeMarc. 

Glimra har ett eget sound och på scen blir det en kombination med bra texter och catchy musik i en fin balansgång, Det ska bli kul att åka ut med dem i sommar”, säger producent och kapellmästaren Ludvig Olin (Rolandz, O’Brothers).

Turnédatum Glimra & O’Brothers
Torsdag 20/7 Källunge Gård - Källunge 
Fredag 21/7 Fårö Kyrka – Fårö   
Lördag 22/7 Närsakar Scen – När  
Söndag 23/7 St.Nicolai – Visby 

GLIMRA: 
Sång, dragspel: Annelie Roswall 
Sång, gitarr: Annika Fehling 
Sång, gitarr: Bittis Jakobsson

O’Brothers: 
Ludvig Olin: piano, bas, mandolin 
Emil Olin: trummor 
Christer Jonasson Tolv: Lap Steel, dobro, gitarr

Biljetter finns på Evenemang av Enmusa Music (nortic.se) 

Mer information: http://www.glimra.net/  

Kontakta:   Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180120  anette@enmusamusic.com  

 


Arrangör

Enmusa Music

Dela


Visa på karta