Fredlig manifestation för klimatet och våra barns framtid

Fredlig manifestation för klimatet och våra barns framtid

Datum: 19 nov.
Tid: 12:00 - 14:00
Östercentrum. Utanför gallerian.
Visby

Fredlig manifestation för klimatet och våra barns framtid

Med vår kärlek vill vi visa makthavarna att mer måste göras för klimatet. För våra barn och barnbarns framtid.

Mammor, pappor och alla som vill engagera sig för klimatet gör ett samordnat nationellt uppror för klimatet och våra barns framtid!

Det går bra att droppa in och ur närsomhelst!
Vi kommer att sitta i en cirkel/halvcirkel. Ta gärna med något att sitta på samt en skylt med ett budskap, som gärna får relatera till din roll som mamma (bildgoogla rebellmammor om du behöver inspiration, det finns många fina exempel). Det kommer finnas möjlighet att göra skylt på plats.

Det är en mycket fredlig manifestation, helt utan civil olydnad, i Rebellmammornas anda, som passar såväl dig som är ny, som dig som är van. 
Ju fler vi blir ju starkare manifestation kan vi göra. Du är viktig!

VI VÄGRAR TITTA BORT!
VI VÄGRAR GE UPP!
VI KOMMER ATT GÖRA ALLT VI KAN!

//Om Rebellmammorna:
Vi förenas i vår vilja att visa att det finns en vuxenvärld som inte kommer ge upp kampen för ett hållbart samhälle, nu och för kommande generationer.

Vi drivs av kärlek och omsorg i allt vi gör. Våra politiker förmår inte att agera med kraft på den kris vi befinner oss i. Vi omsätter vår ilska och förtvivlan över det i konkret handling!

Vi agerar för att höja krismedvetenheten i samhället och för att skapa tryck på politiskt agerande i linje med klimatvetenskapen.

Rebellmammorna är en del av Extinction Rebellion (XR) som är en internationell klimatrörelse som använder olika metoder som manifestationer, debattartiklar, konst och civil olydnad för att uppmärksamma och kräva omställning och systemförändring.


Arrangör

Rebellmammorna Gotland

Dela