FOLKETS BIO  "HALLOWEEN ENDS"

FOLKETS BIO "HALLOWEEN ENDS"

Datum: 31 okt.
Tid: 19:00 - 20:51
Dag: Måndag
FOLKETS BIO
Adelsg. 39, 62157 Visby

FOLKETS BIO "HALLOWEEN ENDS"

Den mest hyllade skräckfranchisen i filmhistorien får ett slut. För sista gången konfronterar Laurie Strode ondskan personifierad,

https://youtu.be/yKZKpn7TZSA  Det här är det sista Laurie Strode behöver uthärda.

Efter 45 år når nu den mest hyllade och respekterade skräckfranchisen i filmhistorien, ett episkt skräckinjagande slut. För sista gången konfronterar Laurie Strode ondskan personifierad, Michael Myers, i en sista sammandrabbning olikt något som setts på bio tidigare. Bara en av dem kommer att överleva.

Ikonen Jamie Lee Curtis återvänder för sista gången som Laurie Strode, skräckens första ”final girl” och rollen som startade Curtis karriär. Curtis har porträtterat Laurie i över 40 år, en av de längsta sammanhängande rollprestationerna i bios historia. När franchisen återlanserades 2018 slog Halloween flera boxoffice-rekord när den blev franchisens mest inkomstbringande kapitel och satte ett nytt rekord för största helgöppning för en skräckfilm med en kvinna i huvudrollen.

Fyra år efter händelserna i förra årets Halloween Kills bor Laurie tillsammans med sitt barnbarn Allyson (Andi Matichak) och håller på att avsluta sina memoarer. Från 15år.

Premiär: 14 oktober 2022

Distributör: UIP/Universal

 

 


Arrangör

FOLKETS BIO Ord.pris. 120kr. Pensionär/Stud. 100kr. FÖRKÖP på Bio.se eller i kassan m. swish/kort.

Dela


Visa på karta