FOLKETS BIO   ERIC CLAPTON  "ACROSS 24 NIGHTS"

FOLKETS BIO ERIC CLAPTON "ACROSS 24 NIGHTS"

Datum: 17 maj
Tid: 19:00 - 20:55
Dag: Onsdag
FOLKETS BIO
Adelsg.39, 62157 Visby

FOLKETS BIO ERIC CLAPTON "ACROSS 24 NIGHTS"

Under åren 1990 och 1991 spelade Eric Clapton en rad konsertkvällar på Royal Albert Hall i London. Femte livealbum "24 Nights".

https://youtu.be/mUwg6aOHT0U Den legendariska konsertfilmen Across 24 Nights med Eric Clapton är ett måste för alla fans. Nu kan vi presentera en nyrestaurerad version som visas exklusivt på bio. Premiär 17 maj.
Under åren 1990 och 1991 spelade Eric Clapton en rad konsertkvällar på Royal Albert Hall i London som resulterade i Claptons femte livealbum "24 Nights". På konserterna skiftade han låtlistorna, musikerna på scen och hade fantastiska gästartister som Phil Collins och bluesmusikerna Albert Collins och Buddy Guy med sig.
Över 30 år senare kan Live på bio nu presentera en nyrestaurerad konsertfilm med sammanlagt 17 låtar som samlar de bästa framträdandena från konserterna i "24 Nights". Unika versioner av hits som "Wonderful Tonight", "Layla", "White Room" och "Knockin' on Heaven's Door" framförs av Clapton med uppbackning av bandet eller National Philharmonic Orchestra, i framträdanden som blivit legendariska för alla Eric Clapton-fans. Låtarna är plockade från originalinspelningar och redigerade och re-mastrade för den ultimata biografupplevelsen. KÖP BILJETTER:  bio.se/biografer/folkets-bio-visby  
Distributör: Folkets Hus och Parker


Arrangör

FOLKETS BIO

Dela


Visa på karta